"Az, hogy bekapcsolod, és Működik, nem jelenti azt, hogy hibátlan!"®           "A Számítógép füsttel működik. Ha az kijön belőle, mindennek vége!"           "Az elmélet, és a gyakorlat között elméletileg nincsen különbség, gyakorlatilag van"           "hacker gondolkodás: ha pingre ugat a kutya, nem matatsz a zárral."

2009. augusztus 15., szombat

Használj IE 8-at, mert az legalább jó szar!

Nos megint igen "érdekeset" alkotott a Microsoft! (Minden jog fenntartva! ;) )

Idézet ( INNEN! )

"A http://baloghpet.blogspot.com/ oldalamat az új, 8-as verziószámú Internet Explorer nem jeleníti meg. A többi böngészővel ellentétben, az IE8 nem képes betölteni a weboldalamat. Ezért az utóbbi hetek során "Blogger" weboldalam látogatottsága a korábbinak a töredékére esett vissza. Szeretném tudni, hogy Google-nak és a Blogger-nek van-e már tudomása arról, hogy a Microsoft legújabb böngészője igen sok Blogger honlapot nem képes megjeleníteni? Erre szeretnék választ kapni. Mi az, amit tehetek?
Köszönettel: Balogh Péter"

Egy válasz rá:
"A másik blogszolgáltató is megoldás. Nem akarom reklámozni de a blog.hu a legjobb választás, persze csak az ingyenesek között. Amúgy a legjobb választás a fizetős tárhely."

És egy nagyon jó meglátás a témaindítótól:

"Köszönöm szépen a válaszodat, de: 58 éves rokkantnyugdíjasként nem gondolhatok arra, hogy fizetős tárhelyet béreljek egy szolgáltatótól. Tapasztalatok híján pedig nem merek másik ingyenes szolgáltatót választani. Gondolom, az új helyre költözéssel a jelenlegi "Blogger"-es weboldalam négyes Google PageRank-jétől és a világ számos országából a honlapomra vissza-visszatérő látogatóimtól is búcsúznom kellene. Mindezt azért, mert a gőgös, öntelt Microsoft Redmondban ezúttal sem volt képes egy hibátlan szoftvert készíteni. No, ezért használok én már tíz éve Linux operációs rendszert. Nekem ugyanis gyors és stabil rendszerre van szükségem, nem pedig a Microsoft által "elkövetett" gigantikus méretű, instabil szörnyűségekre.
Üdvözlettel: Balogh Péter"

Még egy próba:

"Nem feltétlenül van így. Egy átirányítási metával át tudnád irányítani a látogatóid az új blogra.

"

És még egy mesés meglátás:

"Hááát, ennek a számomra igen hasznos információnak nagyon örülök. Nagyon hálásan megköszönöm! Nos igen! Jóllehet, az első számítógépemnek 20 évvel ezelőtt örülhettem, a legelső (286-os Olivetti) PC-m pedig 1992-ben került az asztalomra, mégis, vannak az informatikának olyan területei, amelyekkel korábban azért nem foglalkoztam, mert arra a mindennapi munkámhoz szükségem nem volt. Azt gondolom, el kell gondolkozzak azon, hogy váltsak-e másik szolgáltatóra. Kérjek-e mástól ingyenesen használható tárhelyet? Abban ugyanis a legkevésbé sem merek reménykedni, hogy a Microsoft majd kijavítja a legújabb böngészőjét. Jómagam eddig eddig is elkerültem a MS Internet Explorert, de sajnos, még sokan használják, ahelyett, hogy Firefox-ot, vagy Google Chrome-ot tennének a gépükre.
Még egyszer megköszönöm a tanácsaidat, segítségedet.
Üdvözlettel: Balogh Péter"

Linux / Firefox párti szemeim örülnek ezeknek a hozzászólásoknak! ;)
Gáznak tartom az MS hozzáállását. De van verseny! Firefox, és újabban a Chrome! Tehát rá lesznek kényszerülve...
..vagy mégsem?
Bár ahogy a Redmondiakat ismerem...
Más elkészíti, ők meg profitálnak belőle! Win7-ből kiszedhető az IE! Teljesen eltávolítható! Minek dolgozzanak ők vele?
Megteszi más, ingyen!

A továbbiakhoz meg olvasd el a linkelt oldalt. ( Itt is olvashatod. )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése