"Az, hogy bekapcsolod, és Működik, nem jelenti azt, hogy hibátlan!"®           "A Számítógép füsttel működik. Ha az kijön belőle, mindennek vége!"           "Az elmélet, és a gyakorlat között elméletileg nincsen különbség, gyakorlatilag van"           "hacker gondolkodás: ha pingre ugat a kutya, nem matatsz a zárral."

ElérhetőségekE-Mail:
-->

Telefon: +32-483-39-27-47 - Belgiumi számom
              (Ritkán, ha Magyarországon vagyok van csak bekapcsolva +36-20/571-55-63)

Facebook Tüköroldal a Bloghoz: http://www.facebook.com/TeaEsPc
Korábbi fellelhetőségem:Minden Szombaton az Érdi Piacon árultam 12 évig. 2000-ben kezdtem, és 2012 közepéig ott voltam, nagyon kevés kihagyással. Mivel elköltöztem Belgiumba, ezt átadtam barátaimnak Csabának és Misinek, az árukészlet egy jelentős részével együtt.
Csaba és Misi gyakorlatilag viszik tovább a Piacot, és igyekszenek helyt állni, és bár az elhivatottságukkal nincsen gond, ők ezt nem főállásban csinálják, ahogyan én tettem. Így tehát nem tudnak minden Piacon ott lenni. Ha fel kívánod őket keresni, akkor érdemes előtte telefonon rákérdezni, hogy kint lesznek-e, és nagyjából mikor érnek ki. (A telefonszáma, és e-mail címe nemsokára itt...)
Amennyiben nem tudnának segíteni, elakadnának valamely kérdésben, úgy vagy ő fordul hozzám, és rajta keresztül igyekszem én is segíteni, vagy az elérhetőségeim bármelyikén lehet keresni személyesen engem.
Jó ha tudod, hogy mi nem korán reggel kezdjük a Piacot, mint a többi árus. Mivel én is sokat dolgoztam este/éjszaka, és Csaba is sokszor éjjeli műszakos a munkahelyén, ezért sokszor csak 10:00 órára ér ki Ő is, amint én is gyakran 9-10 körül jártam ki.
Misi gyakran kimegy korábban, de ő sem mindig. Ezért is jó a telefonos érdeklődés.


Hogy könnyebb legyen megtalálni a Piaci árusító helyet:

Letölthető maps Fájl külső alkalmazásokhoz, (pl Google Earth): KML: maps.kml Fájl letöltése ITT!
Koordináta: +47° 22' 0.44", +18° 55' 50.21"

És a google Térképe:


Érdi Piac nagyobb térképen való megjelenítése