"Az, hogy bekapcsolod, és Működik, nem jelenti azt, hogy hibátlan!"®           "A Számítógép füsttel működik. Ha az kijön belőle, mindennek vége!"           "Az elmélet, és a gyakorlat között elméletileg nincsen különbség, gyakorlatilag van"           "hacker gondolkodás: ha pingre ugat a kutya, nem matatsz a zárral."

2009. május 19., kedd

Grafikus harc... AMD Vs. NVidia

Hát igen, kezd beérni az AMD átgondolt stratégiája. Hosszútávú fejlesztések, amik nem azonnal hozzák az átütő sikert, de átgondoltak a későbbi fejlesztések tekintetében. Nem hangzatos, és gyors teljesítménynövelés, ami csak rövid ideig tartható, hanem átgondolt folyamatos fejlesztés.



Nos a cikk elolvasása csak azoknak ajánlott, akik jobban belemélyednek a számítástechnika rejtelmeibe. Megértése még a hozzáértők részéről is odafigyelést igényel, ugyanis a cikk szerzője nem fukarkodott a szakmai kifejezésekkel, de sok más helyen is használ idegen szavakat a magyar megfelelőjük helyett. (abszolvál = befejez; iskolát elvégez; felment; mentesít valamitől) Olvasását csak hozzáértőknek ajánlom!

Ennek ellenére a cikk kitűnő lett, a végletekig részletes, és pontosan ragaszkodik a tényekhez, nem köntörfalaz, nem helyezi előtérbe a "kedvencét".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése