"Az, hogy bekapcsolod, és Működik, nem jelenti azt, hogy hibátlan!"®           "A Számítógép füsttel működik. Ha az kijön belőle, mindennek vége!"           "Az elmélet, és a gyakorlat között elméletileg nincsen különbség, gyakorlatilag van"           "hacker gondolkodás: ha pingre ugat a kutya, nem matatsz a zárral."

2009. április 28., kedd

Minden BETILTVA!!!

Ami mindenképpen ide kívánkozik, de eddig elmaradt,
hogy e hó 16-ával betiltották a Piacokon a Számítástechnikai eszközök árusítását.
Hogy pontosan fogalmazzak, nem csak az, tehát: Műszaki cikk, és vegyi-áru, adathordozók, (DVD, Cd, Pendrive még matricával sem!!!) Játék. Állítólag hamarosan a "Bugyikat" is betiltják... (Fehérnemű árusítás.)
Most a Piacozók harmada - fele dögöljön éhen? Vagy menjen segélyért? Vagy lopni? Hát nem tudom, hogy hogyan képzelték. Mindenesetre én is legalább 7-8 éve ebből élek. Ha nem több.
A további árusításhoz Működési engedély, és üzlethelyiség kell.
Ez még mind szép és jó, de kérdezem: - Ha pár "kütyüt" eddíg is sokaltak 500 Ft-ért, vagy 1500-ért, akkor most a működési engedély, és a helyiségbérlet miatt már egyből megveszik majd 150 Ft-ért, meg 2500-ért??

Hát nem hiszem!

Sokkal inkább hiszem azt, hogy gyarapodni fog a veszélyes hulladékként kihajított műszaki hulladékok száma a szeméttelepeken!
Ahelyett, hogy örültek volna, a lakossági "újrahasznosításnak"!

Na majd folytatom még a témát, csak megyek lenyugodni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése