"Az, hogy bekapcsolod, és Működik, nem jelenti azt, hogy hibátlan!"®           "A Számítógép füsttel működik. Ha az kijön belőle, mindennek vége!"           "Az elmélet, és a gyakorlat között elméletileg nincsen különbség, gyakorlatilag van"           "hacker gondolkodás: ha pingre ugat a kutya, nem matatsz a zárral."

2010. február 22., hétfő

És ismét a SPAM-ek...

..több hazai, és külföldi Weblapkészítő, és oldal is felvette a versenyt az E-Mail címeket gyűjtő robotokkal!

Igen érdekes némelyik működése, de mindnek az a lényege, hogy Hamis címekkel árasztják el a SPAMEREK adatbázisát, ezzel mintegy megmérgezve azokat. Így is hívják a technikát, listamérgezés.

Különböző megoldásokkal hamis címeket generáltatnak, így minél több a hamis/valódi cím aránya az adatbázisban, annál értéktelenebb, akár használhatatlanná is téve azt!

Íme néhány olyan oldal, amik ezt a listamérgezést megvalósítják:

És íme itt van pár összegyűjtött használható kód is, amit a veblapodba - Blogodba ágyazva, Te is segíted a SPEMER-ek elleni munkát, és megkönnyíted a saját életedet is!

'<'a href="http://tttweb.hu/index.php?rovat=spamcsapda" target="_blank"'><'img src="http://tttweb.hu/elemek/spamcsapda.png" width="80" height="15" border="0" alt="SpamCsapda" title="SpamCsapda" /'><'/a'><'a href="http://spamcsapda.atw.hu"'><'img src="http://tttweb.hu/elemek/spamcsapda.png" width="80" height="15" border="0" alt="SpamCsapda" title="SpamCsapda" /'><'/a'><'a href=http://www.hostedscripts.com/scripts/antispam.html'><'img src="http://tttweb.hu/elemek/spamcsapda.png" width="80" height="15" border="0" alt="SpamCsapda" title="SpamCsapda" /'><'/a'><'a href="http://www.auditmypc.com/freescan/antispam.html" target="_blank"'><'img src="http://users.atw.hu/spamcsapda/logo2.png" alt="Spam Csapda" border="0" /'><'/a'>'

Ez így fog kinézni megjelenítve:


SpamCsapdaSpamCsapdaSpamCsapdaSpam Csapda



Ha ebből a kódból eltávolítod az 1 körmös idézőjeleket ---> Ezt: ' akkor működni fog. A félreértés elkerülése végett ezeket: " hagyd benne, de a képeket eltávolíthatod, és szövegre is cserélheted akár, erre itt van a példa:


'<'a href="http://tttweb.hu/index.php?rovat=spamcsapda" target="_blank"'>Anti SPAM<'/a'> <'a href="http://spamcsapda.atw.hu"'>Anti SPAM<'/a'> <'a href=http://www.hostedscripts.com/scripts/antispam.html'>Anti SPAM<'/a'> <'a href="http://www.auditmypc.com/freescan/antispam.html" target="_blank"'>Anti SPAM<'/a'>'

Ez pedig így fog kinézni megjelenítve:


Anti SPAM Anti SPAM Anti SPAM Anti SPAM


Ezekről a dolgokról, és a SPEM-ekről itt olvashatsz többet: hu.spam.wikia.com
Ezen belül is itt van egy-két érintett témakör:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése