"Az, hogy bekapcsolod, és Működik, nem jelenti azt, hogy hibátlan!"®           "A Számítógép füsttel működik. Ha az kijön belőle, mindennek vége!"           "Az elmélet, és a gyakorlat között elméletileg nincsen különbség, gyakorlatilag van"           "hacker gondolkodás: ha pingre ugat a kutya, nem matatsz a zárral."

Jogi Nyilatkozat


Jogi Nyilatkozat


1. Név, Logó és Szlogen:

FIGYELEM!


A "LordAthis" név, a logó, és az alábbi szlogen Védjegyoltalom alatt áll, azokat használni és/vagy engedély nélkül feltüntetni TILOS! Használatukhoz minden esetben a tulajdonos külön írásos hozzájárulása szükséges!

A Szlogen:
"Az, hogy bekapcsolod, és Működik, nem jelenti azt, hogy hibátlan!"®
A logó jelenleg még nincsen feltüntetve az oldalon!
"Az, hogy bekapcsolod, és Működik,
nem jelenti azt, hogy hibátlan!"® - See more at: http://lordathis.blogspot.be/#sthash.sfFVfTYT.dpuf
"Az, hogy bekapcsolod, és Működik,
nem jelenti azt, hogy hibátlan!"® - See more at: http://lordathis.blogspot.be/#sthash.sfFVfTYT.dpuf
"Az, hogy bekapcsolod, és Működik,
nem jelenti azt, hogy hibátlan!"® - See more at: http://lordathis.blogspot.be/#sthash.sfFVfTYT.dpuf2. Tartalom:

Ahol más módon nincs jelezve, az oldalakon megjelenő tartalmakra Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Hungary licenc vonatkozik. Röviden összefoglalva ez azt jelenti, hogy szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a műveket származékos feldolgozásokat hozhatsz létre, azzal a feltétellel, hogy a szerző neve és a mű eredeti helye (URL) fel van tüntetve és nem kereskedelmi tevékenységről van szó.
Kereskedelmi tevékenység esetén (Ide tartozik a Médiák többsége, így a kereskedelmi jellegű, tartalomszolgáltató és/vagy tanácsadó újságok, műsorok és Weboldalak is.) kérje az oldal szerzőjének írásos engedélyét, az "Elérhetőségek" valamelyikén!
Ugyanez a licenc vonatkozik minden régi és új tartalomra, kivéve, ha az az adott tartalomnál másképpen nincsen jelezve!
A cikkek, hírek és minden egyéb publikált anyag a Blog írójának, mint szerzőnek a tulajdonát képzik. Amennyiben a szerző nincs feltüntetve vagy anonim beküldésről van szó, a tartalom az oldal szerkesztőjének/írójának a tulajdonát képezi.
Az oldalon megjelenő hozzászólások azok szerzőinek véleményét tükrözik. Ez nem feltétlen egyezik meg az oldal tulajdonosáéval.
Az oldal látogatóinak adatai bizalmasan vannak kezelve, azokat harmadik fél nem használhatja fel!


 http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/hu/

FIGYELEM! 

Csak saját felelősségre használhatóak a tartalmak! Az oldal Szerkesztője, a Tulajdonosai, és Üzemeltetői nem tudnak felelősséget vállalni, az oldalon található információk helytelen használatából eredeztethető kárért!
Amennyiben bizonytalan az információk felhasználásának tekintetében, kérje ki az oldal szerkesztőjének a véleményét, tanácsát és/vagy más szakemberek véleményét, tanácsát is!


(A Jogi Nyilatkozat tartalma Ajnasz Blogjából lett átemelve, kicsit átfogalmazva, ezért is köszönet Neki!)